Orangos blogg vinner utmärkelsen Sveriges 30 bästa… | Orango

Orangos blogg vinner utmärkelsen Sveriges 30 bästa företagsbloggar 2018

Orangos företagsblogg hamnar på topplistan över Sveriges bästa företagsbloggar, när Expertvalet traditionsenligt lanserar årets lista.

Orango Vinner Utmärkelsen Sveriges 30 Bästa Företagsbloggar 2018

På Expertvalets lista hittar du företag som med sina bloggar inspirerar, tipsar och reflekterar om utmaningar och tankar inom deras respektive branscher.

Vi är både glada och tacksamma för att Orango-bloggen vinner utmärkelsen Sveriges 30 bästa företagsbloggar 2018. Och självklart även för att få hamna på samma lista som många andra framgångsrika företagsbloggar.

Vi ser fram emot att utveckla bloggen och accelerera ytterligare under 2019!

Expertvalets motivering

Orango jobbar med smarta affärssystem och hjälper sina kunder att effektivisera sin verksamhet. På bloggen kan man hitta tips och guider för alla delar av en företagsverksamhet, till exempel om processerna i produktionen och projektuppföljning. Bloggen är användarvänlig och har en enkel, snygg design - helt enkelt en bra blogg med värdefullt innehåll.

Orangos bästa tips för att hitta nya ämnen till bloggposter?

Bloggen för oss, är ett forum där vi bjuder våra befintliga och potentiellt nya kunder på inspiration och kunskap som vi besitter och för att hjälpa kunderna framåt i sin köpresa. Därför utgår vi alltid från kundens behov, i de olika köpfaserna, när vi tar fram ämnen för våra bloggposter.

Sveriges bästa företagsbloggar 2018