Orango teamar upp med EazyStock för att erbjuda bättre… | Orango

Orango teamar upp med EazyStock för att erbjuda bättre lageroptimering för våra NAV-kunder

Orango, en av Sveriges främsta experter på affärssystem och största NAV-partner i Sverige, har gått samman med EazyStock, det ledande verktyget för lageroptimering, i kampen mot dåligt optimerade lager.

Eazystock Partnerskap 2018 1

”När förutsättningarna förändras för små och medelstora företag och konkurrensen skruvas åt växer behovet av att minimera kostsamma överlager och samtidigt förbättra servicegrader. EazyStock är ett verktyg som automatiserar inköpsprocessen och ser till att lagret hålls på en optimal nivå”, säger Agneta Linde, partnerchef på EazyStock.

EazyStock är ett verktyg som hjälper små och medelstora företag att optimera sina lager. Inom ramen för samarbetet jobbar man nu på en ny integration mellan EazyStock och Dynamics NAV som kommer göra lageroptimering snabbare och enklare än någonsin förut.

”EazyStock är ett perfekt komplement till Dynamics NAV och pusselbiten våra kunder behöver för att behålla konkurrenskraften när marginaler pressas och allt snabbare leveranstider förväntas. I stället för att spendera många timmar med prognoser i excel kommer nu inköpare och planerare kunna fokusera på mer värdeskapande aktiviteter, som strategi eller innovation,” säger Christian Peterson, Seniorkonsult och ansvarig för integrationen på Orango.

Integrationen är redan under utveckling och kommer lanseras under våren till utvalda kunder. Vill du bli en av de första att testa? Kontakta oss för att hålla dig uppdaterad.

Mer om EazyStock

EazyStock är ett verktyg som enkelt hjälper små och medelstora, distribuerande företag optimera sina lager. Våra kunder ser snabbt resultat i form av höjda servicegrader, sänkta lagernivåer och snabbare, effektivare processer. Håll dig i framkant med en molnlösning som automatiserar inköpsprocesser, beräknar inköpskvantiteter, beställningspunkter och säkerhetslager dynamiskt och ger dig full kontroll minsta möjliga insats.

Kontakta mig om du vill veta mer om möjligheterna med EazyStock!

Christian Peterson Beskuren
Christian Peterson
Telefonnummer: 0760-01 98 77