Orango och Pdb – tillsammans med ett starkt Microsoft… | Orango

Orango och Pdb – tillsammans med ett starkt Microsoft Dynamics 365-erbjudande

Orango Och Pdb
Stefan Selvander VD på Pdb och Ronny Roos VD på Orango.

Vi är så glada över att idag kunna välkomna Pdb med sina 76 medarbetare till Orangofamiljen. Tillsammans blir vi ca 230 medarbetare fördelat på sju orter och med en gemensam kompetens som täcker upp större delen av Microsoft Dynamics 365-plattformen.

Fram till och med nu har vi på Orango haft vårt fokus på affärssystemsdelen i D365-plattformen och tagit hjälp av samarbetspartners för att leverera övriga delar. Med samgåendet breddar vi vårt erbjudande och adderar kunskap och erfarenhet inom bland annat Business Intelligence, integration, webb- och custom solutions.

- Tillsammans med Pdb har vi nu kompetens som täcker upp större delen av Dynamics 365-plattformen, vilket gör våra branschlösningar ännu starkare. Detta ger oss möjlighet att kunna leverera bredare lösningar och skapa större affärsnytta för våra kunder och en dynamisk och utvecklande arbetsplats för våra 230 medarbetare, säger Ronny Roos VD på Orango.

Om Pdb

Pdb är ett IT-konsultföretag som är experter inom Business Intelligence, integration, e-handel, system-, applikation- och webbutveckling med cirka 100 kunder. Pdb grundades på 80-talet och har idag 76 medarbetare fördelade på kontor i Jönköping, Stockholm och Växjö.

- Vi är väldigt glada över samgåendet med Orango som gör att vi blir vi en mer komplett leverantör med ett helhetserbjudande som blir oerhört starkt och som många av våra kunder efterfrågar. Det ger även våra medarbetare en möjlighet att få jobba med en annan typ av projekt med utvecklingsmöjligheter på ett sätt som vi inte kan erbjuda i ett litet bolag, säger Stefan Selvander VD på Pdb.