Orango och Itero – Sveriges största Microsoft Dynamics… | Orango

Orango och Itero – Sveriges största Microsoft Dynamics NAV-partner

Orango Itero 180108 Highrez Webb
Ronny Roos Orango, Peter Rodin Itero, Tony Robertsson Itero, Nate Hannibal Itero, Per Jorlind Itero och Daniel Vesterberg Orango.

Vi är otroligt glada över att kunna välkomna Itero med sina 37 medarbetare och cirka 110 kunder till Orango. Genom samgåendet blir vi Sveriges största NAV-partner med fler än 80 NAV-konsulter och en geografisk spridning på fyra orter.

Förvärvet av Itero är ett led i Orangos övergripande strategi där vi har som målsättning att tredubbla vår omsättning de närmsta fyra åren och där kompletterande förvärv är en viktig del av vår tillväxtstrategi.

Med verksamhet i Göteborg och Stockholm kommer Itero att komplettera Orangos verksamhet på ett mycket bra sätt och erbjudandet till våra kunder kommer att stärkas. Itero har kommit långt fram när det gäller tänket kring branschlösningar och Orango när det gäller abonnemangsförsäljning och egna produkter/integrationer.

Tillsammans kommer vi ha en storlek som gör det möjligt att möta vår branschs framtida möjligheter och utmaningar och vi kommer kunna fortsätta att investera i att bli en komplett Dynamics-partner för våra kunder.

Vi har hittat vår tvilling

Daniel Vesterberg, affärsområdeschef för NAV på Orango, ser väldigt positivt på samgåendet och tycker att Orango har hittat sin tvilling.

– Itero och Orango har båda stort affärs- och kundfokus med en tydlig vertikal strategi och där kultur och värderingar spelar en viktig roll i strävan att bli branschen bästa arbetsplats, säger Daniel.

Sammanslagningen av bolagen kommer ske successivt med målet att vara helt integrerade under maj/april.

– Jag ser fram emot att få möjligheten att lära känna och påbörja samarbetet med alla duktiga medarbetare på Itero. De första månaderna är utgångspunkten ”business as usual” och inget fokus kommer att tas från att leverera affärsvärde till våra kunder, avslutar Daniel.

Om Itero

Itero är ett IT-konsultföretag som är specialiserade på Dynamics NAV med verksamhet i Göteborg och Stockholm. Itero grundades 2002 och ägs av fyra medarbetare som samtliga är aktiva i bolaget.

Utöver renodlad NAV-verksamhet har Itero breddat sig med en större ISV-lösning till NAV som heter 4PS och vänder sig till bygg, entreprenad- och installationsbranschen.

Om Orango

Orango AB är en av Sveriges främsta specialister på affärssystem med drygt 150 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Kristianstad.

Genom vår kunskap och förmåga att välja rätt lösningar hjälper vi våra kunder att lyckas. Vi erbjuder heltäckande konsultlösningar för affärssystemen Microsoft Dynamics 365/AX, Microsoft Dynamics NAV, Bison och PRMS.

För femte året i rad rankas Orango som en av Sveriges fem starkaste leverantörer av verksamhetsnära IT i Radar Groups årliga leverantörskvalitétsrapport.