Orangos Christmas Challenge gav 75.000 kronor till… | Orango

Orangos Christmas Challenge gav 75.000 kronor till välgörenhet

I julas lanserade Orango utmaningen ”The Orango Christmas Challenge”. 5 kronor per debiterad timme i december öronmärktes för välgörande ändamål. Detta resulterade i totalt 75.000 kronor som nu kommer fördelas ut på flera välgörande ändamål.

Orango-nyhet_Orango-Christmas-Challenge

”Det är inte helt lätt att bidra i samhället på ett tydligt sätt när man är ett mindre bolag” säger Ronny Roos, VD på Orango. ”Detta är ett sätt som kopplar vårt bidrag till vår konsultverksamhet och tack vare våra konsulters flit i december blev det en märkbar summa!”

Orangos medarbetare har själva fått nominera välgörande ändamål och har sedan röstat om vilka som ska få ta del av pengarna. De fem organisationer som fått flest röster får dela lika. De är:

”På detta sätt bidrar vi till organisationer som våra medarbetare har hjärta för – det är viktigt för oss” säger Ronny.

Under 2019 kommer vi utforska fler av de förslag och önskemål som kommit från medarbetare kring CSR-arbete och hållbarhet.

”Att bidra till samhället är prioriterat för oss alla. För mig är det också viktigt att driva en hållbar verksamhet i tillväxt, där mina medarbetare mår bra och där vi skapar nya arbetstillfällen. Det är också hållbarhet” avslutar Ronny.