Nya medarbetare – Välkomna Jonas och Christian! | Orango

Nya medarbetare – Välkomna Jonas och Christian!

Colliander Peterson 530Px 2

Från och med i måndags är Orango förstärkt med två nya konsulter, Christian Peterson (t.v) och Jonas Colliander (t.h.), inom affärsområdet Microsoft Dynamics NAV.

Jonas Colliander, som har en civilekonomexamen med inriktning revisor/controller, ansluter från Navet där han arbetade som verksamhetskonsult. Christian Peterson har en kandidatexamen i Affärssystem från Malmö Högskola och kommer närmast från en applikationskonsulttjänst hos Jeeves Professional Services.

– Orango är välrenommerat både hos kunder och inom branschen. Jag föll framförallt för Orangos sätt att driva projekt. Dessutom anser jag att företaget ligger i framkant när det gäller att paketera och leverera NAV-lösningar. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta arbeta med Dynamics NAV hos Orango, säger Jonas Colliander.

För Christian Petersson blir omställningen lite större med ett nytt affärssystem att sätta sig in i.

– Det ska verkligen bli spännande att få utveckla mina kunskaper inom Dynamics NAV. För mig är NAV en väldigt intressant produkt med goda framtidsutsikter. Alla människor jag mött under rekryteringsprocessen har gett mig en positiv bild av företaget och de värderingar som finns här stämmer väl överens med mina egna, säger Christian Peterson.

För Orango innebär rekryteringarna att man fyller på med ytterligare en erfaren NAV-konsult i Jonas men också att man får värdefull kunskap inom Jeeves genom Christian.

– Många Jeeves-kunder känner i dag en oro inför framtiden och det känns bra att vi kan erbjuda ett tryggare alternativ. Med Christians bakgrund som Jeeves-konsult kan vi göra förflyttningen till Dynamics NAV för dessa företag så smidig som möjligt. Både Jonas och Christian kommer att vara väldigt viktiga resurser framöver och vi är oerhört glada för att de valt att fortsätta sina konsultkarriärer hos oss, säger Daniel Vesterberg, affärsområdeschef för Microsoft Dynamics NAV på Orango.