Nya kunder på Dynamics 365-plattformen | Orango

Nya kunder på Dynamics 365-plattformen

Vi på Orango var, såvitt vi vet, först i Sverige att sälja en Dynamics 365 for Finance and Operations när vi ingick ett avtal med ett globalt svenskt företag förra sommaren. Sedan dess har ytterligare ett antal företag valt att påbörja övergången till Dynamics 365 for Finance and Operations, både befintliga AX-kunder men också företag som är nya för Orango.

Bland de nya kunderna finns Hedson Technologies med verksamhet på ett par orter i Sverige och dessutom dotterbolag i Frankrike, Tyskland och USA. Hedson Technologies hjälper sina kunder att skapa effektivare och optimerade verkstadslösningar inom plåt-, lackering- och däckverkstäder. För Hedsons del var valet av ny affärssystemsplattform en del i den strategiförändring de påbörjat och som plattformen Dynamics 365 kommer att underlätta och stödja.

Babybjorn4

Glädjande för oss på Orango är att även en av våra befintliga AX 2009-kunder, BabyBjörn, tagit beslut om att införa Dynamics 365 for Finance and Operations med början i USA och Kanada. För BabyBjörn stod valet mellan att implementera AX 2009 i ytterligare två länder (finns redan i Sverige, Hong Kong, Sydkorea och Japan) eller låta USA och Kanada bli först ut med Dynamics 365 for Finance and Operations. BabyBjörn vände sig till Orango för att få stöd och vägledning i detta beslut och efter diskussioner kom de fram till att det beslut som bäst stödjer deras vision om framtidens BabyBjörn var att välja Dynamics 365 for Finance and Operations.

Båda dessa projekt är pågående och driftstarterna kommer att dugga relativt tätt under 2018, vilket vi på Orango är oerhört stolta över.

Om du har frågor eller funderingar på vad Dynamics 365 for Finance and Operations innebär är du välkommen att kontakta mig eller någon annan på Orango. Givande och utmanande diskussioner utlovas!

Jonasmondelius
Jonas Mondélus
Telefonnummer: 0709-41 42 86