Ny medarbetare – Välkommen Johan! | Orango

Ny medarbetare – Välkommen Johan!

Johan Falk Webben 1

Orango har rekryterat Johan Falk som ny affärsområdeschef för Dynamics AX-Syd. Johan Falk tillträder den 11 januari och kommer senast från iStone Dynamics AX. Han har tidigare haft ledande befattningar inom affärssystem på IBS, Ninetech, SYSteam, Mandator och DoOnDot.

– Rekryteringen av Johan Falk är strategiskt viktigt för oss i vår tillväxtstrategi. Jag är mycket glad över att vi har lyckats värva en sådan välrenommerad profil till Orango, kommenterar Orangos VD Håkan Walberg.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få vara med och utveckla Orangos AX-position på marknaden. Som en etablerad AX-partner har vi en unik möjlighet att erbjuda våra kunder ett nytt synsätt, att implementera Dynamics AX med målsättning att korta ner implementeringstiden och därmed kundens initiala kostnad. Jag ser fram emot att befästa Orangos position genom en tydlig ”molnstrategi” tillsammans med mina kollegor och partners, säger Johan Falk.

– Johan har stor erfarenhet från affärssystem och bevisad förmåga att leda och driva både marknads- och konsultverksamhet. Vi har idag en mycket stark AX-verksamhet och framåt har vi en klar tillväxtstrategi för affärsområdet Dynamics AX som Johan nu får vara med och leda, avslutar Håkan Walberg.