Ny medarbetare – välkommen Daniel! | Orango

Ny medarbetare – välkommen Daniel!

Orango fortsätter att växa och vårt senaste tillskott är Daniel Lennartsson. Daniel kommer närmast från Evry Graphics och kommer med sin breda NAV-erfarenhet att ytterligare stärka vårt affärsområde Microsoft Dynamics NAV.

Daniel Lennartsson

-Jag attraherades av Orango som arbetsplats bl.a. på grund av storleken, att det finns många kollegor och att det är ett inarbetat varumärke med en stabil bas att stå på. Orango har dessutom en väl inarbetad projektmetodik vilket tilltalar mig, berättar Daniel Lennartsson.

Daniel har en gedigen projektledarerfarenhet och har som vana att delta i och driva små och stora implementationsprojekt. Han har lång erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV och förutom projektledarrollen har han även arbetat som verksamhetskonsult och systemarkitekt. Hos Orango kommer Daniel att vara djupt involverad i fortsatta satsningar inom moln och -hyrlösningar där man har möjlighet att hyra NAV i molnet med en kostnad per användare och månad.

- Dynamics NAV är en väldigt spännande produkt att arbeta med. Microsoft satsar mycket på produktutveckling och ligger alltid i framkant, berättar Daniel.

-Jag ser det som väldigt positivt att vårt goda rykte fortsätter attrahera kompetenta nya medarbetare och Daniel är en strategiskt viktig rekrytering. Daniels erfarenhet, personlighet och kompetens stämmer väl in på profilen på personer som vi söker. Dessutom stämmer Daniels specialiteter mycket bra in på vår satsning inom branschvertikalen Handel vilket gör att han kommer att vara en väldigt viktig resurs framöver berättar Daniel Vesterberg, affärsområdeschef Microsoft Dynamics NAV på Orango.