NJIE fortsätter växa med Dynamics NAV | Orango

NJIE fortsätter växa med Dynamics NAV

Affärssystemet Dynamics NAV från Microsoft stöttar NJIE Group på sin fortsatta tillväxtresa.

För att skapa rätt förutsättningar och stötta processerna i sin tillväxt har NJIE valt Microsofts affärssystem Dynamics NAV. Tillsammans med Orango, som fått uppdraget som partner, befinner sig NJIE i en väldigt spännande fas.

Projektet kommer inledningsvis att fokusera på funktioner för supply chain management. Både vad gäller rena lagerfunktioner med uppföljning samt viss förädling av produkter i en kedja med flera aktörer.

Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett givande och utvecklande 2017 tillsammans med NJIE Group!

Om NJIE Group

NJIE Group är ett företag som utvecklar, marknadsför och säljer ett brett sortiment nyttiga drycker och livsmedel. Bolaget grundades 2008 av Assan Njie, tidigare elitidrottare och rankad sjua i Europa inom kampsporten MMA.

Deras första produkt var Aloe Vera-drycken. Produktsortimentet har sedan dess breddats med bland annat serien Propud och bolagets produkter hittas nu i de allra flesta butiker, bensinmackar, gym och hälsokostaffärer. Framgången kommer enligt NJIE själva från kombinationen av smartare, nyttigare produkter med goda smaker som ligger i tiden – allt för att du som konsument ska slippa kompromissa mellan nyttigt och gott.

Bolagets fantastiska tillväxt har uppmärksammats bland annat på EYs gala Entrepreneur of the Year där Assan vann priset för Årets manliga stjärnskott.

Kontakt
För mer information om projektet, vänligen kontakta:

Christoffer Gustafsson, säljare Orango, 076-000 66 57