NAV-året som gått | Orango

NAV-året som gått

Året som gått har varit fantastiskt spännande för Orangos NAV-avdelning och när man tittar i backspegeln så inser man hur mycket vi har hunnit med. Fyra saker sticker ut lite extra och de skulle jag vilja lyfta fram i detta inlägg.

170425 Bild Medarbetare

Vi rustar för framtiden och Dynamics 365

Vi har fortsatt växa under året och vi är i dag 45 konsulter inom som endast arbetar med Dynamics NAV. Det är inget självändamål i sig att växa, men med de förändringar som sker i marknaden så måste man ha en body för att orka hänga med. Microsoft lanserade i fjol begreppet Dynamics 365 och detta kommer under 2018 att påverka NAV och här har vi investerat massor för att stå väl rustade. Jag hoppas ni följer oss och deltar på våra events och webinars för att få reda på det allra senaste i utvecklingen av produkten.

Nya NAV-kunder

Att det är just nu finns ett skriande behov av att modernisera sitt verksamhetsstöd har vi tydligt märkt under 2017. Vi har under året fått in 32 st nya kunder vilket är fantastiskt roligt. Några exempel på bolag som har valt oss som partner är:

  • Cibes Lift AB
  • Cavalet AB
  • SOS Barnbyar

Customer Success

I takt med att vi får in så många nya roliga uppdrag så vill vi inte glömma bort alla våra befintliga kunder. Det är ett klassiskt problem i konsultbranschen att man bara jagar nytt och alla kunder som man redan har hamnar sist i kön och får stryka på foten. Detta är ett ofog i branschen där vill leda förändringen till det bättre. Det är därför vi skapat en avdelning som vi kallar Customer Success. Denna avdelning består av 19 konsulter som har sitt fokus på att stödja alla våra lojala kunder med verksamhetsutveckling.

Rejält utökad supportavdelning

För att ytterligare öka vår service har vi under 2017 anställt ytterligare fyra medarbetare till supporten vilket gör att teamet nu består av sex personer.

Till sist vill jag önska Er all en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, så ses och hörs vi under 2018.