Microsoft utser Orango till Årets Dynamics-partner | Orango

Microsoft utser Orango till Årets Dynamics-partner

Arets Dynamics Partner
Catharina Ljungberg från Microsoft, Stefan Selvander, Daniel Vesterberg, Carolina Jarl från Orango, Klas Hammar från Microsoft

I måndags arrangerade Microsoft Sverige sin årliga Partnerdag där de samlade ca 800 partners för en heldag med olika aktiviteter. Dagen avslutades med middag och prisutdelning av Årets Partner inom 9 olika kategorier; Årets Modern Workplace, Årets SMB-partner, Årets Cloud Enablement-partner, Årets AI-partner, Årets Azures-partner, Årets ISV-partner, Årets Dynamics-partner, Årets Mulicloud-partner och Årets partner för bästa digitala kundtransformation.

Orango vann priset som Årets Dynamics-partner med motiveringen:

"Vi vet att våra Dynamicspartners genomgår en omvälvande resa med nya affärsmodeller och nya sätt att tjäna pengar och en viktig del när vi ser på årets partner i Dynamicskategorin, är givetvis hastigheten i denna transformation.
En annan viktig del är hur man klarar av att sälja hela vårt plattformserbjudande. Som grädde på moset så skall man helst klara av att också tillföra värde i alla de 3 moln som Microsoft idag har erbjudande inom."

– Vi har under många år linjerat våra strategier med Microsofts och detta är något som såklart inte alltid varit enkelt men vår envishet har gett resultat. Vi var bland dom första att hyra ut NAV vilket över tid har blivit enormt lönsamt. Vi har följt Microsofts vertikaliseringsstrategi och tagit en väldigt fin position med Annata365 och i och med förvärvet av PDB så är vi på väg att bli den kompletta plattformsleverantör som vi vill vara. Detta tillsammans med det hårda och envisa arbete från alla våra medarbetare är det som i måndags gav oss det fina priset, säger Daniel Vesterberg COO på Orango.