Lien, Malin och Martin – Välkomna till Orango! | Orango

Lien, Malin och Martin – Välkomna till Orango!

För några veckor sedan hade vi nöjet att välkomna tre nya kollegor till Orango; Lien Nguyen, Martin Thorén och Malin Karlsson. Lien och Martin förstärker vår supportavdelning medan Malin kommer att fungera som konsult inom AX och Dynamics 365.

– Orango tror på långsiktiga kundrelationer och därför är det viktigt för oss att storleken och kompetensen på vårt support-team växer i takt med övriga delar av verksamheten. Även Malins kompetenser kommer in i ett bra läge då vi står inför en rad spännande projekt inom AX/D365, säger Katarina Pärsson, ansvarig för Orangos kundvårdsteam Customer Success.

Lien tog examen från Affärssystemprogrammet i Halmstad för tre år sedan och har sedan dess tillskansat sig värdefull erfarenhet via roller som affärssystemsanvändare i ett implementeringsprojekt och en tid som IT-konsult.

Martin har varit systemansvarig inom HSB de senaste 13 åren. Under de åren jobbade han dessutom som kundansvarig och med försäljning.

Malin har lång erfarenhet som affärssystemkonsult och utvecklare efter att ha arbetat med Jeeves hos ITCompaniet i 12 år.

Namn: Lien Nguyen

Ålder: 24 år

Bor: Helsingborg

Brinner för: Sushi i alla dess former. Stammis på alla Helsingborgs Sushi-restauranger och gör gärna egen Sushi hemma.

Lien Nguyen

Namn: Malin Karlsson

Ålder: 47 år

Bor: Teckomatorp, utanför Landskrona

Brinner för: Ridsport. Malin är aktiv tävlingsryttare i dressyr.

Malin Karlsson

Namn: Martin Thorén

Ålder: 38 år

Bor: Hjärup, utanför Lund

Brinner för: Grillen. Martin älskar att grilla, oavsett väder och tid på året.

Martin Thorén