Orango | Välkommen till Make IT Together den 21-22 november 2019

Välkommen till Make IT Together den 21-22 november 2019

Make It Together 2018 Headbanner

För sjätte året i rad arrangerar vi Make IT Together, ett kundevent där vi samlar kunder, partners och Orangomedarbetare för att fylla på med inspiration och ny kunskap om framtidens affärssystemslösningar. Även årets upplaga kommer, som traditionen bjuder, hållas på Hotel Skansen i Båstad den 21-22 november.

Årets tema är AI (artificiell intelligens) och vi har lyckats knyta upp två riktigt vassa föreläsare på ämnet, nämligen Anna "Robot-Anna" Frankzen Starrin samt Daniel Langkilde. Mer om deras respektive föreläsningar presenteras längre fram.

Som vanligt kommer det att finnas stora möjligheter att nätverka och umgås med de andra deltagarna för att utbyta erfarenheter, tankar och idéer med dem, liksom med konsulter från Orango och våra partners.

Naturligtvis blir det också, precis som föregående år, stort fokus på breakout-pass för de olika affärssystem Orango erbjuder. Innehållet på de tre breakout-spåren är helt skräddarsytt för Bison, Dynamics 365 Business Central/Dynamics NAV respektive Dynamics 365 for Finance and Operations/AX.

Tanken med eventet är att spendera 28 intensiva och givande timmar ihop. Men vi har förståelse för att alla inte har tid att vara borta från familj och jobb så länge och därför går det i år också att köpa dagpass.

Gå direkt till anmälan!

Orangos kundevent Make IT Together har en bra mix av sessioner. Allt från övergripande inspirationsföreläsningar till specifika och konkreta genomgångar av funktioner i det affärssystem man använder i sitt dagliga arbete.

Katarina Andersson, Controller på Rowico som deltagit på Make IT Together de senaste tre åren

Agenda

KeynotesTorsdag 10.45 - 11.45: Anna Frankzen Starrin

Anna Frankzen Starrin är en kulturantropolog som arbetat som innovationskonsult och trendspanare i över 15 år. Hon är också känd som "Robot-Anna" och medverkar regelbundet i radio och TV, skriver artiklar och håller föreläsningar. På Make IT Together kommer hon ta ner begreppet AI på jorden och redogöra för utmaningar och möjligheter på såväl lång som kort sikt.Torsdag 13.00 - 14.00: Daniel Langkilde

Daniel Langkilde har en bakgrund som civilingenjör i teknisk fysik och har varit gästforskare på såväl UC Berkeley och MIT. Han sitter i styrelsen för Stiftelsen Chalmers Tekniska Högskola samt styrgruppen för Chalmers stora AI-satsning CHAIR. Om Anna pratar om AI i mer allmänna termer så kommer Daniel berätta om mer specifika AI-lösningar som han hjälpt till att implementera till olika företag.

DAG 1

08.15 - 08.45INCHECKNING/REGISTRERING - Kaffe och fralla
08.45 - 09.15INLEDNING ORANGO
09.15 - 10.15PARTNERFÖRELÄSNINGAR
Uppdelat i olika spår och pass. Läs mer om spåren HÄR.
10.15 - 10.45PAUS m. kaffe
10.45 - 11.45KEYNOTE 1: ANNA FRANKZEN STARRIN
11.45 - 13.00 LUNCH
13.00 - 14.00 KEYNOTE 2: DANIEL LANGKILDE
14.15 - 15.00BUSINESS SOLUTIONS – TRE SPÅR
Välj det av spåren BI, integrationer och e-handel som passar dig bäst. Mer om spåren längre ner på sidan.
15.00 - 15.30PAUS m. kaffe
15.30 - 17.00BREAKOUTS
F&O/AX // BC/NAV // Bison
ca 19:00MIDDAG

DAG 2

07.00 - 09.00 FRUKOST
09.00 - 12.00 BREAKOUTS
D365/AX // NAV/BC // Bison
12.00 - AVSLUTANDE LUNCH

Business Solutions-sessioner

På torsdagseftermiddagen kan man välja ett av nedanstående pass som genomförs av "Business Solutions", det affärsområde inom Orango som utgörs av tidigare Pdb som förvärvades av Orango i fjol.

Pass 1: Analysera i molnet med Power BI

Presentation av Orangos Power BI-paketering som innehåller färdiga, men anpassningsbara, rapporter som bland annat hjälper er att analysera orderingång, marginaler och materialprisutveckling. Dessutom kan ni skapa prognoser med AI/ML.

Pass 2: Integrera i molnet

I allt större omfattning utbyter vi information med molntjänster, och förflyttar successivt oss ut i molnet med våra verksamhetssystem. Vi går igenom olika integrationsscenarier allt från on-prem till moln samt det attraktiva hybrida scenariot och hur allt kan övervakas.

Pass 3: Väx din e-handel inom B2B

Kundernas köpbeteende tenderar att digitaliseras snabbare än B2B-företagens e-handelslösningar. I det här spåret får du konkreta tips på hur du kan hantera e-handelsspecifika utmaningar för att kunna leda din bransch och bli en digital vinnare inom B2B.

Deltagande Orango-partners

Loggor kundevent2019 v2

ExFlow från SignUp Software
ExFlow är en inbyggd och Microsoft-certifierad lösning för elektronisk fakturahantering för Dynamics 365 – såväl FO/AX och BC/NAV. ExFlow lanserades 2003 och används idag av fler än 700 kunder globalt. ExFlow automatiserar, förenklar och effektiviserar fakturahantering för företag av alla storlekar.

LogTrade
Hantera all din leveransservice från en superhjälteplattform för transportadministration.

1ClickFactory
1ClickFactory är Orangos samarbetspartner när det gäller uppgraderingar både från NAV till Business Central och från AX till Finance & Operations.

EazyStock
EazyStock är molntjänsten som hjälper dig höja servicegraden, sänka lagernivåerna och automatisera dina inköp. Med en enkel integration till Microsoft Dynamics räknar EazyStock ut exakt vad du behöver i lager och när det är dags att beställa nya artiklar.

inRiver
inRiver empowers marketers, merchandisers, and e-commerce professionals to create personalized, relevant omnichannel content.
Our solution is designed to be adaptive for marketers and structured enough for data governance. We help increase sales, reduce product returns, and build better customer experiences.

Pagero
Pagero finns på plats för att presentera och tala om alla sina digitala tjänster, från order, till betalning. Pageros produktsvit är ERP-oberoende.

Tabellae
Tabellae AB är experter på dokumenthantering. De jobbar med alla affärssystem, men fokus ligger i Dynamics 365 F&O/BC. Med Lasernet Output Management levererar de standard Best Practice-lösningar som är snabbare och billigare än vid utveckling i Dynamics 365.

Golden EDI
Golden EDI hjälper företag att uppfylla ställda EDI-krav med dess stora komplexitet genom att leverera en lättimplementerad, användarvänlig och kostnadseffektiv tjänst.

Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden.

Anmälan

Priset för att delta är 3 000 kr (ex moms) per person. Kost & övernattning i enkelrum ingår. Vi kan också erbjuda ett "dagpass" för 1 000 kr (ex moms) vilket innebär att man närvarar på allt innehåll, bortsett från middagen och övernattningen. Detta alternativ gäller också för de som bara kan vara med en av dagarna.

För långväga gäster hjälper vi gärna till att ordna så ni får tillgång till ert hotellrum redan på onsdagen. Ange det i så fall i anmälan. Den extra övernattningen kostar 1 500 kr och då ingår naturligtvis hotellets läckra frukostbuffé även på torsdagen.

Nytt för i år är också att ni kan välja att bo i samma rum som er medföljande kollega, det ger då en rabatt om 500 kr per person.

Tänk på att vi har ett begränsat antal platser för övernattande deltagare, först till kvarn gäller.

Hotel Skansen

Kyrkogatan 2269 33 Båstad

Make IT Together 2019

Hotel Skansen

Kyrkogatan 2
269 33 Båstad
Startar
21 nov. 2019, kl. 08:30
Slutar
22 nov. 2019, kl. 13:00