Välkommen till Make IT Together den 22-23 november 2018

Make It Together 2018 Headbanner

För femte året i rad arrangerar vi Make IT Together, ett kundevent där vi samlar kunder, partners och Orangomedarbetare för att fylla på med inspiration och ny kunskap om framtidens affärssystemslösningar. Årets upplaga kommer hållas på Hotel Skansen i Båstad den 22-23 november.

I år är vi extra stolta över att Alexander Bard gästar oss och bjuder på en spännande föreläsning om framtiden ur en digitaliseringsvinkel. Som vanligt kommer det att finnas stora möjligheter att nätverka och umgås med de andra deltagarna för att utbyta erfarenheter, tankar och idéer med dem, liksom med konsulter från Orango och våra partners.

Naturligtvis blir det också, precis som föregående år, stort fokus på breakout-pass för de olika affärssystem Orango erbjuder. Innehållet på de tre breakout-spåren är helt skräddarsytt för Bison, Dynamics 365 Business Central/Dynamics NAV respektive Dynamics 365 for Finance and Operations/AX.

Tanken med eventet är att spendera 28 intensiva och givande timmar ihop. Men vi har förståelse för att alla inte har tid att vara borta från familj och jobb så länge och därför går det i år också att köpa dagpass.

Gå direkt till anmälan!

Orangos kundevent Make IT Together har en bra mix av sessioner. Allt från övergripande inspirationsföreläsningar till specifika och konkreta genomgångar av funktioner i det affärssystem man använder i sitt dagliga arbete.

Katarina Andersson, Controller på Rowico som deltagit på Make IT Together de senaste tre åren

Vi kommer kontinuerligt att fylla på sidan med mer information om eventet. Formell inbjudan med fullständig agenda kommer skickas ut efter sommaren.


PRELIMINÄR AGENDA Dag 1
08.30 - 09.00INCHECKNING/REGISTRERING - Kaffe och fralla
09.00 - 09.45INLEDNING ORANGO
09.45 - 10.15KEYNOTE 1: Ronny Roos
10.15 - 10.45    PAUS m. kaffe
10.45 - 12.30    PARTNERFÖRELÄSNINGAR 
12.30 - 13.30 LUNCH
13.30 - ca 15.45 BREAKOUTS
D365/AX  //  NAV/BC  //  Bison
16.00 - 17.00KEYNOTE 2: Alexander Bard
ca 19:00MIDDAG
PRELIMINÄR AGENDA Dag 2
07.00 - 09.00    FRUKOST  
09.00 - 12.00    BREAKOUTS
D365/AX  //  NAV/BC  //  Bison
12.00 -    AVSLUTANDE LUNCH

Keynotes

Torsdag 09.45 - 10.45: Digitalisering, en förändringsresa ur det mänskliga perspektivet – Ronny Roos

Ronny Roos är en ledare med över 25 års erfarenhet från IT-branschen med VD-poster och uppdrag som styrelseordförande. Ronny har varit med och genomfört en rad olika förändringsresor hos företag där han varit verksam. I denna föreläsning beskriver han hur han ser på digitaliseringen och den förändring som krävs av företagen för att de ska lyckas, där förändringen inte är en teknikfråga utan en mänsklig transformation.


Torsdag 16.00 - 17.00: Den digitala interaktiviteten, en historisk revolution Alexander Bard

Alexander Bard underhåller, omvälver och provocerar när han föreläser om globalisering, IT, informationssamhället makt och ekonomi. Han har ett rykte om sig att kunna förutse framtiden och nu kommer han ge oss en inblick i vad som komma skall. Bard var nominerad till årets föreläsare 2016 och har dessutom skrivit tre böcker på detta ämne som alla fått internationellt erkännande.

Breakout-sessioner

Bison

Användarforum
Tillsammans med de nya kunderna i Bison-familjen presenterar vi de senaste implementeringsprojekten. Inspiration från detta pass ska kunna lägga grunden för hur ni kan utveckla er egen Bison-miljö framöver.

Smartare Bison
Machine Learning och AI är något av det vi lägger mest tid på i utvecklingen av Bison. Vi berörde detta även i fjol och nu tänker vi följa upp det och berätta vad som hänt under det senaste året och hur vi ser på framtiden.

NAV/Business Central

Framtidens affärssystem - hur påverkar Microsofts ekosystem vår vardag? 
Vad händer framöver med Dynamics NAV, i samband med namnbytet och lanseringen av Dynamics 365 Business Central? Hur ser Microsoft själva på sitt ekosystem av tjänster, och vad är affärssystemets roll i det? Inkl. koppling till Power apps, Flow, Power BI, Office 365 etc.  
  
Överflygning i nya Business Central  
Vi visar hur nya Business Central ser och pekar på de mest betydande nyheterna samt skillnaderna jämfört med tidigare versioner av Dynamics NAV.  
  
Fördjupning i Microsofts kringtjänster 
Vi pratar lite mer djupgående om möjligheterna med Microsofts alla kringtjänster och appar, samt visar på vilket sätt Business Central/Dynamics NAV är en viktig del av helheten. 
  
Fördjupning i business intelligence och Power BI 
Så använder du din data på bästa sätt, för att ta rätt beslut i rätt tid. Med Microsoft Power BI hinner du med både analys och att agera på resultatet. Dessutom ger prediktiv analys dig möjlighet att börja agera proaktivt.  

D365/AX

Success Stories
Vi pratar med två kunder som tagit steget från Dynamics AX till Dynamics 365 – från egna servrar till "molnet". Vilka lärdomar fick de med sig? Vad skiljer det gamla och nya systemet åt?

Dynamics 365 - kontinuerlig innovation
Fokus på kringprodukterna runt Dynamics 365. Vad finns och vad kommer? Att befinna sig på Microsofts plattform är förenat med stora möjligheter.

ERP och CRM– snart samma system?
Sedan Dynamics 365 nådde marknaden har gränsen mellan CRM-systemet och affärssystemet börjat suddas ut. Vi visar fördelarna med att köra båda D365-apparna "Finance & Operations" samt "Sales".

Anmälan

Priset för att delta är 3 000 kr (ex moms) per person. Kost & övernattning i enkelrum ingår. Vi kan också erbjuda ett "dagpass" för 1 000 kr (ex moms) vilket innebär att man närvarar på allt innehåll, bortsett från middagen och övernattningen. Detta alternativ gäller också för de som bara kan vara med en av dagarna.

För långväga gäster hjälper vi gärna till att ordna så ni får tillgång till ert hotellrum redan på onsdagen. Ange det i så fall i kommentarerna. Den extra övernattningen sker till självkostnadspris.

Vi har ett begränsat antal platser och vi tillämpar principen "först till kvarn". Tänk på att anmälan är bindande.

Samarbetspartners

Sponserer Webb

Läs mer om våra samarbetspartners: Logtrade, SignUp, CandidatorStratiteqCreditsafe, Tabellae, EazyStock.

Hotel Skansen

Kyrkogatan 2269 33 Båstad

Make IT Together 2018

Hotel Skansen

Kyrkogatan 2
269 33 Båstad
Startar
2018-11-22, kl. 09:00
Slutar
2018-11-23, kl. 13:00