Katarina Pärsson förstärker Orango | Orango

Katarina Pärsson förstärker Orango

Orangos senaste nyförvärv Katarina Pärsson tilldelas en viktig roll med sälj- och eftermarknadsansvar i syfte att hjälpa befintliga kunder att fortsätta optimera sina processer och system.

Katarina Daniel
Katarina Pärsson och Daniel Vesterberg

– Vår NAV-avdelning har växt rejält de senaste åren och för att kunna fortsätta erbjuda våra kunder den bästa av service var det av vikt att få in en person i den här rollen. Att det sedan blev en så pass rutinerad och välrenommerad profil som Katarina är riktigt bra för vår framtida NAV-leverans, säger affärsområdeschef Daniel Vesterberg.

Katarina Pärsson är systemvetare i grunden och har vigt hela sitt yrkesverksamma liv åt affärssystem. Först var hon utvecklare i Microsofts numera pensionerade system Concorde XAL och därefter har hon arbetat med både Dynamics AX och Dynamics NAV. Senast kommer hon från Jeeves där hon haft tjänster som regionchef och team leader.

– Jag har följt Orangos resa från Decido och Kompetensor på avstånd under flera år och har hållit mig ajour på de större händelserna via företagets aktivitet i social media. Min bild av Orango som ett spännande och nytänkande konsultföretag förstärktes under samtalen som ledde fram till anställningen och jag har verkligen sett fram emot att få sätta i gång, säger Katarina Pärsson.

Katarina Pärsson bor i Höllviken och har två halvt utflugna barn. På fritiden gillar hon att hålla i gång kroppen med olika slags träning, gärna tillsammans med maken Mats.

Katarina gjorde sin första dag som Orangoanställd i måndags och nås på 076-001 98 78 samt katarina.parsson@orango.se.