Webinar | Hur mycket tjänar du på din affär? | Orango

Hur mycket tjänar du på din affär? – Ett webinar för tillverkande bolag

Vad tjänar ni på från tillverkningen och vad går ni back på? I det här webinaret visar vi hur du får koll på hela affären i det producerande företaget med Planner och vår branschanpassade affärsanalys, Business Insight.

210527 PBI för producerande ftg topp

Ju mer du känner till om din affär desto bättre har du på fötterna till förhandlingen. För dig i tillverkande bolag är det viktigt att ha koll på frågor som vilka produkter är lönsamma, vilka går back och hur mycket tjänar vi egentligen?

För att få en komplett överblick på produktionens affär krävs digitaliserade lösningar som ger ditt företag en enhetlig sanning att utgå ifrån. Vi ser ofta producerande bolag som fortfarande förlitar sig på Excel-listorna som distribueras runt från medarbetare till medarbetare. Gång på gång blir det flera olika versioner av Excelarken och det blir svårt att veta vilka siffror som stämmer.

Det här vill vi hjälpa dig att råda bot på! Med digitala lösningar som Microsoft Planner och vår egen branschanpassade affärsanalys Business Insight, kan ni enkelt automatisera processerna och ge företaget enhetliga och aktuella siffror för beslutsstödet.

Våra egna experter inom data analytics och business intelligence; Mattias Gröndahl och Liliya Karamatova kommer visa er hur ni får koll på allt i budgetprocessen med Planner och Business Insight.

Webinar torsdag 27 maj

Webinaret varar ca 45 minuter och är kostnadsfritt att delta. I slutet får du möjlighet att ställa frågor till våra experter.

Datum: 27 maj

Tid: 11.30 – 12.15

Funkar inte tid och datum för dig? Anmäl dig ändå och få en inspelad version av webinaret mejlat till dig.

Webinaret körs via verktyget GoToWebinar. Efter anmälan kommer du att få ett mejl från dem med länk och instruktioner om hur du kopplar upp dig.

Anmäl dig här

Vill du veta mer?

Kontakta då mig direkt så berättar jag gärna mer om Business Insight, Planner och hur Orango kan hjälpa din verksamhet.

Mattias Grondahl
Mattias Gröndahl
Telefonnummer: 0766-32 10 33

Lösningar med Power BI