Ett nytt namn för framgångsrika affärssystem! | Orango

Ett nytt namn för framgångsrika affärssystem!

Nyttnamn

När Decido och Kompetensor gick samman 2011 blev det början på en resa långt mer framgångsrik än vad vi hade vågat hoppas på. Idag är vi en av Sveriges främsta specialister på affärssystem med över 80 anställda och 1200 års sammanlagd erfarenhet. Nu växer vi igen och byter samtidigt namn till Orango.

Tack vare förvärvet av Åhus studioData känner vi oss starkare än någonsin på lösningar inom affärssystem och vill med det ta ett avstamp in i framtiden. Med namnbytet vill vi tydliggöra att vi är ett gemensamt företag med ett gemensamt mål – att skapa framgång för våra kunder.

Vi vill vara den främsta affärssystemsspecialisten för dig som är verksam i södra Sverige. Med oss kan du växa och utvecklas mot fler affärer både nationellt- och internationellt.
Men framförallt har vi en brinnande kärlek för att utveckla våra kunders verksamhet och hjälpa dem att nå sina mål. Med passion och engagemang bygger vi en långsiktig relation som blir ett fundament för din och ditt företags utveckling och framgång.

Redan idag är våra kunder några av Sveriges mest framgångsrika företag.
Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig och din verksamhet.

O R A N G O
Affärssystem med kärlek