Affärssystemlösningen Dynamics 365 Business Central för små… | Orango

Affärssystemlösningen Dynamics 365 Business Central för små och medelstora företag är nu lanserad

Den 2 april lanserades Dynamics 365 Business Central, Microsofts nya molntjänst, i totalt 14 länder. Sverige är ett av dem och vi är glada att kunna erbjuda våra kunder det allra senaste inom moderna affärssystem i molnet för små och medelstora företag i tillväxt.

Microsoft Dynamics 365 Business Central är en molnbaserad plattform där du får tillgång all funktionalitet från affärssystemet Dynamics NAV. Lösningen erbjuder små och medelstora företag en affärssystemslösning där du kan hantera alla flöden i en enda lösning. Förena och effektivisera din verksamhet med automatiserade flöden via integrationer med Microsofts andra verktyg som Outlook, Word och Excel. Helt enkelt en modern lösning för moderna företag.

Dynamics 365 Business Central är en cloud first-lösning, helt anpassad efter dagens digitala transformation som drivs av molnet. Via den flexibla plattformen kan du komma igång snabbt. Med hjälp av applikationer tillgängliga på Microsofts Appsource kan du enkelt och kostnadseffektivt utveckla och anpassa lösningen allt eftersom era behov förändras i takt med att ni växer.

Lösningen kommer att finnas tillgänglig som Essential och Premium.

Introduktion till Microsoft Dynamics 365 Business Central

Är du nyfiken på vad Dynamics 365 Business Central kan göra för ditt företags tillväxt?

Tveka inte att kontakta mig så hjälper jag dig gärna!

Kontaktperson

Per Jorlind
Per Jorlind
Telefonnummer: 0708-76 90 12
E-postadress: per.jorlind@orango.se

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.