Danska Daxiomatic ansluter till Fellowmindfamiljen | Orango

Danska Daxiomatic ansluter till Fellowmindfamiljen

Fellowmind x Daxiomatic 2
Danska Dynamics 365-specialisten Daxiomatic blir en del av Fellowmind

Pressmeddelande 10 december 2020

Daxiomatic som är en av Danmarks ledande Microsoft Dynamics 365-partners ansluter till Fellowmind. Därmed stärker Fellowmind sitt utbud för att matcha kundernas höga krav på finans- och verksamhetsprocesser på den danska marknaden. Daxiomatic kompletterar Fellowminds breda portfölj med ytterligare tjänster som Modern Workplace, Customer Engagement och molntransformation.

Teamet på Daxiomatic kommer att arbeta sida vid sida med ProActive, Fellowminds andra enhet i Danmark. Med de två företagens förenade kompetens kan Fellowmind nu erbjuda ett integrerat förhållningssätt i kundernas digitala transformationsresa.

”Det här steget ger ett unikt tillfälle att säkra företagets framtid och ta våra kunder till nästa nivå." förklarar Jesper Refning, VD för Daxiomatic. ”Med vår kvalitetsmedvetenhet och strävan efter att göra alla våra kunder nöjda är vi övertygade om att vi kan bli ett betydande bidrag för en koncern som förändrar branschen genom att sätta mänskliga relationer i centrum. Likheterna i företagskulturen och Fellowmindvisionen om att skapa meningsfulla förbindelser övertygade oss om att bli en del av Fellowmindfamiljen. Jag är väldigt stolt över vad vi har skapat tillsammans och jag ser fram emot våra nästa steg med hela Fellowmind. ”

Emiel Putman, VD för Fellowmind: ”Med tillskottet av Daxiomatics finans- och verksamhetsfunktioner till vår tjänsteportfölj kan vi nu erbjuda ett helhetserbjudande för att stödja våra danska kunder i deras digitala transformationsresa. Vi har imponerats av teamets prestationer, i synnerhet deras målsättning och unika organisationsstruktur. Vi är övertygade om att likheterna vi delar med att ha människor nära hjärtat kommer att forma en lång framtid tillsammans. ”

Max Sejbaek, Regional Director Danmark på Fellowmind: ”Som grundare av ProActive har jag redan upplevt fördelarna med att vara en del av en större plattform och kunna bygga bättre lösningar med hjälp av en bred bas av specialister. Daxiomatic kommer passa perfekt när det gäller vårt delade medarbetarcentrerade synsätt, våra värderingar och vår höga standard och jag ser verkligen fram emot att börja arbeta tillsammans på lokal nivå. ”

Sedan förvärvet har Fellowmind 1 600 anställda i mer än 35 kontor i sex europeiska länder. Av dem arbetar nu 335 Fellows i fem danska städer. Förvärvet är en del av Fellowminds tillväxtstrategi i samarbete med FSN Capital V * för att bli europeisk ledare inom Microsoft Business Applications, Cloud Infrastructure, Data & Analytics och Modern Workplace landscape.

* FSN Capital GP V Limited agerar i egenskap av huvudpartner för och på uppdrag av var och en av FSN Capital V L.P., FSN Capital V (B) L.P. och FSN Capital V Invest L.P.


För mer information kontakta:

Anna Kleine, VD Orango och Regional Director Sweden Fellowmind – 070-359 93 31, anna.kleine@orango.se

Carolina Jarl, Marknadschef Orango – 070-744 57 97, carolina.jarl@orango.se


Om Fellowmind
Fellowmind ser relationer mellan människor som kärnan i en digital framtid. I deras vision är det teknologi som möjliggör meningsfulla relationer. De tror på vikten av att göra digitala interaktioner som känns mer mänskliga, intuitiva och personliga. Vidare vill Fellowmind att folk, tack vare automation, ska kunna spendera mindre tid på enformiga och manuella uppgifter, och att digital teknologi därmed ska skapa tid och utrymme för mer värdefulla och meningsfulla relationer. Fellowmind bildades år 2005 och har växt till en grupp bestående av sju affärsenheter: CRM Partners BV, CRM Partners AG, Pulse, AXtension, Endeavor, eCraft, Orango, ProActive, Bonair, axon, DQC och från och med idag även Daxiomatic. De har kontor i Tyskland, Nederländerna, Finland, Sverige, Danmark och Polen. Fellowmind har 1600 anställda och en total omsättning på 210 miljoner euro. Läs mer på www.fellowmindcompany.com

Om Daxiomatic

Daxiomatic grundades 2010 och är en av Danmarks ledande Microsoft Dynamics 365-partners. Genom att sätta kvalitet före kvantitet drivs Daxiomatic av sitt engagemang att återinföra värdighet i branschen genom att göra alla Dynamics 365 Finance and Operationskunder nöjda. För Daxiomatic måste ekonomin vara hållbar, men ser att det verkliga värdet ligger i kunderna. Idag har Daxiomatic mer än 60 medarbetare i Danmark (Odense, Roskilde och Skanderborg) och arbetar nu också med BI och CRM. Läs mer: www.daxiomatic.dk

Om FSN Capital
FSN Capital grundades år 1999 och är en av norra Europas ledande rådgivare inom privatkapital med hantering av 2125 miljoner euro. FSN Capital Funds fokuserar på att göra direktinvesteringar i företag med verksamhet i norra Europa värderade mellan 50–300 miljoner euro. FSN Capital Funds ämnar åstadkomma denna transformation på ett ansvarsfullt sätt genom interaktion med alla våra investmentbolag, med specifikt engagemang för deras anställda, leverantörer, lokala samhällen och den bredare miljön. Läs mer på www.fsncapital.com