Brill & CO väljer Dynamics NAV | Orango

Brill & CO väljer Dynamics NAV

Importör av kvalitetsöl väljer affärssystemet Dynamics NAV och en branschspecifik lösning för dryckesbranschen, för att framtidssäkra sin verksamhet.

Brill

Brill påbörjar nu ett implementationsprojekt där man i första skedet kommer att täcka samtliga huvudprocesser i Dynamics NAV för 14 användare. Systemet kommer att driftas i Microsoft Azure. Orangos branschlösning för dryckesbranschen har stöd för just deras specifika processer, bland annat integration med tredjepartslogistiker och Systembolaget. Dessutom lagring av många attribut på varorna för att hantera olika enheter, förpackningar, klassificeringar och alkoholhalter med mera.

I steg två kommer NAV att integreras mot fler aktörer för att ytterligare förbättra informations- och varuflödet.

- Det har blivit mer och mer tydligt i takt med att vi har vuxit att det krävs ett modernt och flexibelt IT-system för att kunna hantera alla informations- och logistikflöden i dagens snabbrörliga ölbransch, säger Marc Schuterman, marknadschef på Brill.

- Vi ville ha ett system som utvecklas över tiden och som kan stödja fortsatt tillväxt under många år framöver. Vi känner stort förtroende för att NAV och Orango, med deras tidigare branscherfarenhet, är rätt val för oss, fortsätter han.

- Det ska bli väldigt spännande att få hjälpa Brill med affärssystem. Det är en bransch som ställer stora krav på bland annat logistiken och på rapportering till olika myndigheter. Här passar Dynamics NAV väldigt bra av flera anledningar, bland annat för sina möjligheter att just integrera med andra system, säger Christoffer Gustafsson, säljare på Orango.

Vi välkomnar Brill & CO och ser fram emot ett långt och givande samarbete!

Om Brill & CO

Brill & Co är en av Sveriges ledande och äldsta importörer av kvalitetsöl. De arbetar med flera av världens högst rankade öl och bryggerier. De är dessutom Sveriges första importör att distribuera svensk hantverksöl. Sedan en tid tillbaka kan de även titulera sig exportör då de nu också hjälper våra svenska ölproducenter att sprida sin öl världen över. Brill växer snabbt och har de senaste två åren blivit utnämnda till DI Gasellföretag.

I Brills portfölj hittar du förutom öl även en del sprit, vin, cider och äppelmust.

Vill du veta mer om Orangos lösning för dryckesbranschen? Kontakta mig!

Kontaktperson

Per Jorlind
Per Jorlind
Telefonnummer: 0708-76 90 12
E-postadress: per.jorlind@orango.se

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.