Blå Stjärnans Djursjukhus implementerar branschlösning i… | Orango

Blå Stjärnans Djursjukhus implementerar branschlösning i Dynamics NAV

Blå Stjärnans Djursjukhus implementerar Microsoft Dynamics NAV med en integration mot det molnbaserade journalsystemet Provet Cloud. Tillsammans utgör de grunden för ett kraftfullt och modernt verksamhetsstyrningssystem som ger möjligheter att utveckla för framtiden.

Blå Stjärnans Djursjukhus har de senaste åren drivit ett aktivt arbete för att hitta ett modernt verksamhets- och journalsystem som kan möta de högt ställda krav som ett dygnet-runt-öppet djursjukhus ställer.

- Vi är mycket glada över att idag ha tecknat ett avtal om samarbete med Göteborgsbaserade Orango om att ta fram vårt nya moderna verksamhetsstyrningssystem. Integrationen mellan Dynamics NAV och Provet Cloud möjliggör ett viktigt steg i utvecklingen och digitaliseringen av vårt tjänsteutbud, säger Cecilia Carlström, CFO på Blå Stjärnans Djursjukhus.

- Orango kommer tillsammans med Blå Stjärnans Djursjukhus och vår nya samarbetspartner FNS att ta fram marknadens i särklass modernaste helhetslösning för veterinärbranschen. Lösningen för finans, logistik och backoffice kommer att paketeras för fortsatt expansion på i första hand den svenska och nordiska marknaden för djurkliniker och djursjukhus. Det är fantastisk roligt att få jobba med en ny kund som redan från början också blir en ny samarbetspartner runt utvecklingen av ekonomi- och logistiksystemet, säger Per Jorlind, försäljningansvarig på Orango.

Om Blå Stjärnans Djursjukhus

Blå Stjärnans Djursjukhus är Nordens största djursjukhus för smådjur och ligger i Göteborg. De erbjuder kvalificerad djursjukvård för hundar, katter och mindre sällskapsdjur.

Djursjukhuset är ett helägt dotterbolag till Stiftelsen Svenska Blå Stjärnan i Västra Götaland och drivs inte av vinstintresse utan av ett engagemang för djur och deras ägare. De arbetar både för att vårda djur på bästa tänkbara vis, men också att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt. Blå Stjärnans Djursjukhus har drygt 200 medarbetare, varav ca 55 av dessa är veterinärer, och tar årligen emot runt 42 000 patientbesök.

Vill du veta mer om Orangos lösning för veterinärer och djurkliniker? Kontakta mig!

Kontaktperson

Per Jorlind
Per Jorlind
Telefonnummer: 0708-76 90 12
E-postadress: per.jorlind@orango.se

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.