Annata utsedda till "2019 Microsoft Automotive Partner of… | Orango

Annata utsedda till "2019 Microsoft Automotive Partner of the Year"

Orangos samarbetspartner Annata, som tillhandahåller affärsplattformen Annata 365 som Orango implementerar i Norden, har fått ett otroligt fint pris att ställa på huvudkontoret i Reykjavik. Man har av Microsoft globalt blivit utsedda till den främsta partnern inom Microsoft-branschen "Automotive".

Main banner homepage revised
Microsofts VD Satya Nadella lyfte Annata 365 som en förebild bland ISV-lösningar tidigare i år, en fingervisning om att Annata låg bra till för utmärkelsen man nu fick

Kort beskrivet är Annata 365 en tilläggslösning för Microsoft Dynamics 365 som hjälper företag att hantera dyra produkter på individnivå samt effektivisera och automatisera processer knutna till eftermarknad. Orango har ett nära partnerskap med Annata och är exklusiv leverantör av produkten på den svenska marknaden.

– Vi gläds något oerhört med våra isländska vänner som jobbat väldigt hårt för att nå den position på marknaden som de har i dag. Vi är också väldigt stolta över att det är vi som får gå till marknaden med produkten i Sverige. Det har inte varit svårt att övertyga presumtiva kunder om Annatas 365:s excellens tidigare, och en utmärkelse av den här digniteten ger oss ännu mer trovärdighet framöver, kommenterar Jonas Mondélus, försäljningschef för Enterprise inom Orango.

Läs gärna mer om utmärkelsen på Annatas egen hemsida.

Är du nyfiken på vad Annata kan göra för er verksamhet? Kontakta då mig!

Jonasmondelius
Jonas Mondélus
Telefonnummer: 0709-41 42 86

Lösningar med Annata 365