Sencha touch - appar till affärssystem

Sencha är enligt oss det ledande HTML5-baserade ramverket för att utveckla affärskritiska applikationer och appar som kan köra på vilken enhet som helst. Sencha används idag av mer än 50 % av Fortune 100.

Sencha Touch

Orango är Nordens ledande leverantör av tjänster kring Senchas produkter. Vi jobbar främst med Sencha Touch och Ext JS. Vi är Nordens enda Sencha partner och det bolag i Norden med flest rekommendationer på Sencha Devs. Som ett led i att sprida kompetens kring Sencha och dess produkter så driver vi det största Sencha-fokuserade meet-up:et i Skandinavien - The Öresund Ext JS meetup.

Mobila applikationer

I en värld där mobile first gäller så utvecklas nya applikationer först för mobilen och i andra hand för desktop. Detta krav på tillgänglighet för mobila applikationer ökar hela tiden och dessa krav undgår inte affärssystemen. Utmaningen är att kunna presentera och hantera viktig information från affärssystemet på webben och i mobilen på ett intuitivt sätt.

Modern webbteknik gör det möjligt att bygga desktop-lika och komponentbaserade applikationer i som tydligt separerar gränssnittet från den befintliga affärslogiken. Utöver detta ger HTML5, CSS3 och JavaScript oss möjligheten att utveckla applikationer för touch som fungerar för alla plattformar (iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry etc.), har samma utseende och känsla som en standard-app samt är enkla att distribuera till användarna (inga app-stores krävs).

Appar till affärssystem

Orango har med hjälp av ramverken Ext JS och Sencha Touch tagit fram en lösning för att publicera affärsdata på webben och i mobilen på ett enkelt och kraftfullt sätt. Utgångspunkten är affärssystem men tekniken är även applicerbar på andra områden.

Vi gör även större delen av anpassningarna till Bryntums komponenter Ext Gantt, Ext Scheduler och Touch Scheduler.

Certifierad Sencha utbildare

Det senaste tillägget till vår serviceportfölj är att vi är Sencha-utbildare. All utbildning sker i Senchas namn och du hittar aktuella utbildningar här.

Kontakta mig om du vill veta mer om Sencha.

Emil Pennlov Kopia
Emil Pennlöv
Telefonnummer: 0703-49 86 46

Vill du veta mer om Sencha?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig.

Kontaktperson

Jacob Giselsson Beskuren
Jacob Giselsson
Telefonnummer: 0768-52 54 03