EasyStar, smart NAV i molnet

Modern handel ställer stora krav på effektiva och följsamma affärssystem. Med mer än 20 års erfarenhet av affärssystem och processer inom handelsföretag, har vi på Orango samlat vår kunskap i en egen lösning: EasyStar - smart NAV i molnet med tydliga fördelar.

  • Skräddarsydd funktionalitet för handel
  • Standardiserad leveransprocess med erfarna konsulter
  • Fast månadsavgift med möjlighet till support
  • Problemfri molnlösning
  • Prenumeration på nya versionen av Dynamics NAV ingår

Egentligen köpte vi NAV väldigt tidigt, och kanske var vi för små då. Men det positiva är att vi från början haft ett system som vi har kunnat växa i och som har löst våra problem på vägen, så satsningen gick hem. När affärsprocesser blir mer och mer komplexa fixar NAV det.

Richard Liinamo, IT, försäljning och logistik, Furniturebox

Kom igång snabbt och skala upp när ni behöver

Byta affärssystem är ingenting du gör varje dag. Men det gör faktiskt vi. Vi har standardiserat vår leveransprocess, och tillsammans med våra erfarna konsulter gör vi det möjligt för dig att snabbt komma igång med ett systemstöd i världsklass. Det går utmärkt att börja i mindre skala, för att sedan växla upp när era behov förändras. Du framtidssäkrar helt enkelt din verksamhet när du investerar i EasyStar och ett affärssystem avsett för tillväxtföretag.

Välj paket efter behov

Beroende på vilka behov ni har kan vi anpassa storleken på EasyStar och därmed ert pris. Glöm komplicerade utvecklingsprojekt med osäkra kostnader. EasyStar gör det enkelt att komma igång samtidigt som du har full kontroll på din budget.
* Produkten kräver Dynamics NAV 2015 eller senare version.

Nyfiken på vad EasyStar kan göra för dig? Prata med mig!

Kontaktperson

Medarbetare Mikael Mansson
Mikael Månsson
Telefonnummer: 0709-32 50 77

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.