En modern systemlösning för djurkliniker och veterinärer

En modern it-lösning utvecklad för veterinärer och djurkliniker. Koppla ihop affärssystemet Dynamics NAV från Microsoft tillsammans med det molnbaserade journalsystemet Provet Cloud. All funktionalitet du behöver, helt webbaserat.

Fokusera på det du tycker är viktigast - dina patienter

Ett enkelt verktyg som ger dig tid att fokusera på det du brinner för. Med ett affärssystem för djurkliniker och veterinärer på plats minskar du ditt manuella arbete och lägger istället tid på det du gör allra bäst, och låter systemet sköta resten. I slutändan innebär det att du kan minska dina kostnader och bli mer effektiv. Det lönar sig både för dig och dina patienter.

Leverera högkvalitativ djurvård på bästa sätt

För att maximera värdet för dina patienter behöver du ett affärssystem som förstår din vardag och stöder alla delar av din arbetsprocess. Med affärssystemet Microsoft Dynamics NAV får du möjlighet att leverera högkvalitativ djurvård och samtidigt få en överblick över din verksamhet. På så sätt kan du följa upp ditt arbete och planera på ett bättre sätt.

Mottagning: vid första kontakt med patient har du tillgång till både historik som rör tidigare vård av patienten och ekonomisk information över betalningar och liknande. Här skapar du konsultationer och ärenden som blir nästa steg för patienten. Trepartshandel för hantering av försäkringsärenden stöds också.

Konsultation: till en konsultation knyts labb- och röntgenresultat, behandlingar, medicin och läggs till på patientkortet.

Kassa: konsultationen genererar också en kostnad som blir en betalning. Kostnader som knyts till en patient hanteras direkt i ditt journalsystem, medan kostnader som kommer från din butik hanteras i din kassalösning.

Lager: konsultationer och butiksköp påverkar ditt lager. Vi har stöd för de flesta typer av lager inklusive särskilda behov för speciallager såsom buffertlager, lager för kylvaror och medicin samt konsignationslager. Krav på spårbarhet stöds också.

Inköp: i inköpsdelen hanteras priser, påfyllnadsförslag samt fakturahantering med stöd för attesteringsflöden.

Bokföring: ekonomi- och redovisning med all funktionalitet som krävs kopplat till reskontror och huvudbok finns givetvis också.

Uppföljning: för att kunna följa upp din verksamhet och agera på trender och mönster finns även avancerade rapporteringsmöjligheter. Beroende på vad som är viktigt att följa upp för just dig och din klinik, finns stöd för allt från rapporter med viktiga nyckeltal med ekonomisk data till mer avancerade rapporter för beläggning och patientstatistik.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att leverera bättre djurvård? Kontakta mig!

Kontaktperson

Per Jorlind
Per Jorlind
Telefonnummer: 0708-76 90 12
E-postadress: per.jorlind@orango.se

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.