En lösning framtagen för dig som jobbar med handel

Vi på Orango har lång erfarenhet av att hjälpa handelsföretag med verksamhetsutveckling. Vi vet att varje företag är unikt, men även att många företag står inför likartade utmaningar. Genom många års arbete tillsammans med våra kunder har vi tagit fram ett antal olika moduler och funktioner till Dynamics NAV* som optimerar hur du kan jobba med ditt affärssystem.

Oavsett om ditt affärssystem behöver stödja handel via fjärranöstern eller transaktioner inom en och samma koncern har vi erfarenhet och lösningar som optimerar dessa flöden. Vi kan se till att ditt affärssystem integreras med de processer som är affärskritiska för just ditt företag.

Med 20 års erfarenhet inom handel har vi valt ut och paketerat våra bästa lösningar i tre olika paket. Varje paket innehåller en rad olika moduler och funktioner beroende på komplexiteten och storleken på ditt företag. Glöm komplicerade utvecklingsprojekt med osäkra kostnader. EasyStar gör det enkelt att komma igång samtidigt som du har full kontroll på din budget.
* Produkten kräver Dynamics NAV 2015

EasyStar erbjuder dig:

  • Specialutvecklade funktioner för dig inom handel
  • Ett standardiserat projektförfarande med erfarna konsulter
  • En förutsägbar fast månadsavgift där support är inkluderat
  • En molntjänst med problemfri IT
  • Inkluderad prenumeration på senaste versionen av Dynamics NAV, du behöver alltså aldrig mera uppgradera


Välj bland våra paket


Small

Ett paket med lösningar som kompletterar NAV standard för ett handelsbolags grundläggande processer och behov.

Medium

Det här paketet vänder sig till handelsbolaget som har stora krav på sina varuflöden. Lösningen innehåller ännu fler verktyg för att hantera framförallt lager och logistik samt uppföljning och styrning.

Large

För det producerande handelsbolaget har vi tagit fram ett komplett paket som innehåller verktyg för att hantera även produktionsprocesser och materialhantering.

Vill du veta mer?

Kontakta vår säljare eller fyll i formuläret brevid.

ERBJUDANDE

Just nu kan du boka en Easy Star-Analys till rabatterat pris.

Läs mer här!

Vilken lösning passar dig?

Vår guide ger dig svaret

Kontakt

Mikael Månsson

Tel: 0709-32 50 77
E-post: mikael.mansson@
orango.se