Orango förstår Microsoft Dynamics NAV

Din främsta drivkraft är att göra dina kunder nöjda och den passionen vill vi hjälpa dig med. Tack vare förenklad och standardiserad implementation, gedigen erfarenhet av främst handels- och tillverkande bolag samt ett affärssystem som är tillgängligt på alla plattformar och enheter kan vi på Orango ge ditt företag bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Stanna kvar en stund så ska vi berätta hur vi på Orango, med vår erfarenhet och vår status som Microsoft Gold Certified Partner, kan maximera din affärsnytta med Microsoft Dynamics NAV.

Du ska ha tillgång till de bästa av de bästa

Det räcker inte med att bara hitta rätt affärssystem, du måste också hitta rätt konsulter som skapar mervärde för dig och ditt företag. Vi på Orango ser detta som vår främsta uppgift. Du ska kunna leva i förvissningen om att ditt Dynamics NAV är optimerat för ditt företag och era behov. Våra konsulter förstår att varje krona du investerar i ditt affärssystem är välgrundad och att utkomsten av investeringen ska kunna översättas i ökade intäkter eller minskade kostnader. Orangos höga leveranskvalité har renderat i tre raka topplaceringar i Radars årliga leverantörskvalitetsgranskning.

NAV är alltid tillgängligt. Var du än är och hur du än vill komma åt det.

I och med de senaste versionerna av Dynamics NAV har konceptet ”In and On” introducerats av Microsoft. In Office 365 och On Azure (molnet). För dig som användare innebär det en oöverträffad mobilitet och tillgänglighet samt mängder av integrerade funktioner mellan Office och Dynamics NAV. Du kan komma åt ditt affärsdata var du än befinner dig och via vilken enhet du vill, lika självklart som att du kan läsa mail både i datorn och på mobilen. Det webbaserade gränssnittet i senaste versionen, Dynamics NAV 2016, förstärker denna inslagna väg och konceptet In and On. Orango har redan levererat ett antal In and On-lösningar till ett flertal kunder bland annat genom NAV Easy Star.

NAV Easy Star

Vi på Orango är stolta över vår nyligen släppta paketering av NAV som vi valt att kalla NAV Easy Star. Den kommer i tre olika storlekar som alla inkluderar bland annat:

  • Specialutvecklade funktioner för dig inom handel
  • Ett standardiserat projektförfarande med erfarna konsulter
  • En förutsägbar fast månadsavgift där support är inkluderat
  • En molntjänst med problemfri IT
  • Inkluderad prenumeration på senaste versionen av Dynamics NAV, vilket i praktiken innebär att du aldrig mer behöver uppgradera

Läs mer om NAV Easy Star

Dynamics NAV 2016

I och med lanseringen av NAV2016 sätter Microsoft en ny standard för affärssystem mot små och medelstora företag. NAV 2016 är molnbaserat och en naturlig förlängning av Office 365. Gränssnittet har tagit ytterligare ett par kliv för att erbjuda en intuitiv upplevelse som ska minimera behovet av utbildning för nya användare. NAV 2016 är tillgängligt för dig nu och Orango har redan börjat leverera lösningar baserade på NAV 2016.

Läs mer om nyheterna i Microsoft Dynamics NAV 2016

Referenser

Branschlösningar


Kontakt

Mikael Månsson

Tel: 0709-32 50 77
E-post:Tilläggstjänster

Jet Report Express